Frank Grevil
 

 

 


 


 
 

Hilsen nr. 1 fra Frank Grevil til støtter..
Franks hilsen ved begyndelse af afsoningen:

 

Kære alle sammen.

Som I måske har hørt, drager jeg til Horserødlejren mandag morgen for at "afsone" den dom, jeg fik for at have afsløret Anders Fogh Rasmussens og Per Stig Møllers alvorlige forbrydelser mod folkeretten og ikke mindst FN-pagten. Jeg regner med at blive løsladt igen medio september.

Hvis I skulle føle trang til at sende mig en kage indeholdende en fil eller en pigtrådsaks, lyder min midlertidige adresse:

Frank Grevil
postboks 532
3000 Helsingør


Jeg regner med at udnytte opholdet til at få læst en masse – jeg har arbejdet meget gennem de sidste seks måneder og trænger faktisk til at tage den med ro et stykke tid.

Stor hilsen
Frank

 

 

________________________________________________________________

Franks hilsner . .

# 5
Kære allesammen,
om toenhalv time bliver jeg hentet af mine børn og kan gå i gang med at samle stumperne af min tilværelse op. Jeres støtte har været en stor glæde, . . (læs mere)

# 4
Kære allesammen!
Jeg har ladet min advokat indgive en klage til Folketingets Ombudsmand over den måde, Direktoratet for Kriminalforsorgen har håndteret hele sagsforløbet, . . (læs mere)

# 3
Kære fredsvagter og andre sympatisører!
Flere af mine medindsatte her på afdeling 12 har set jer på vej tilbage fra frigang til arbejde, uddannelse eller retsmøder og synes, . . (læs mere)

# 2
Kære allesammen!
Nu, da jeg har "afsonet" en smule mere end halvdelen af min "straf", vil jeg gerne gøre status ved at takke alle jer, . . (læs mere)

# 1
Kære alle sammen.
Som I m åske har hørt, drager jeg til Horserødlejren mandag morgen for at "afsone" den dom, jeg fik for at have afsløret Anders Fogh . .

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


   
 

Forside Send kage med fil! Køb t-shirt..