Frank Grevil
 

 

 


 


 
 

Frank løslades..
Franks hilsen fra fængslet 10.09.2008 kl. 05:42:39

 

Kære allesammen,

om toenhalv time bliver jeg hentet af mine børn og kan gå i gang med at samle stumperne af min tilværelse op. Jeres støtte har været en stor glæde for mig I den kedelige lejrhverdag. Jeg tror ikke, der er én eneste ansat eller indsat I Horserød, der ikke har bemærket fanevagten. Nogle af dem troede, det var en reklame for Horserødlejrens Museum, som jeg i øvrigt kan anbefale.

Bedste hilsner
Frank 

________________________________________________________________

Franks hilsner . .

# 5
Kære allesammen,
om toenhalv time bliver jeg hentet af mine børn og kan gå i gang med at samle stumperne af min tilværelse op. Jeres støtte har været en stor glæde, . .

# 4
Kære allesammen!
Jeg har ladet min advokat indgive en klage til Folketingets Ombudsmand over den måde, Direktoratet for Kriminalforsorgen har håndteret hele sagsforløbet, . . (læs mere)

# 3
Kære fredsvagter og andre sympatisører!
Flere af mine medindsatte her på afdeling 12 har set jer på vej tilbage fra frigang til arbejde, uddannelse eller retsmøder og synes, . . (læs mere)

# 2
Kære allesammen!
Nu, da jeg har "afsonet" en smule mere end halvdelen af min "straf", vil jeg gerne gøre status ved at takke alle jer, . . (læs mere)

# 1
Kære alle sammen.
Som I m åske har hørt, drager jeg til Horserødlejren mandag morgen for at "afsone" den dom, jeg fik for at have afsløret Anders Fogh . . (læs mere)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


   
 

Forside Send kage med fil! Køb t-shirt..